Karimával ellátott merülő fűtőberendezések

A karimával ellátott elektromos fűtőberendezések annak érdekében kerültek kialakításra, hogy cseppfolyós anyagok fűtűsénél a legkülönbözőbb igényeknek meg tudjanak felelni – legyen szó akár ipari avagy magán jellegű felhasználásról.

Árajánlatkérés

Leírás

Tervezésük során különös figyelmet kapott, hogy beépíthetőek legyenek csövekbe, kádakba, vagy magas nyomás alá helyezett tartályokba. Elmerülésükkor közvetlen kapcsolatba kerülnek a folyadékkal. Annak köszönhetően, hogy bevonattal rendelkező fűtőtestek kerülnek alkalmazásra a folyadékkal történő érintkezéskor, a hőcsere roppant hatékony, így lehetőség nyílik nagyon kompakt fűtőberendezések tervezésére.

Ezen termékeket műszaki részlegünk az ügyfelek által nyújtott funkcionális követelményeken alapulva alakította ki. A kialakítás figyelembe veszi a melegíteni kívánt folyadék fizikai, kémiai valamint termodinamikai tulajdonságait, valamint szem előtt tartja a működési hőmérsékletet, a helyszín adottságait, illetve a lehetséges maximális mozgásteret abban a térben, ahol a fűtőberendezés installálásra kerül.