Anti-kondenzációs fűtőberendezések

Az anti-kondenzációs fűtőberendezések megfelelőek arra, hogy kapcsolótáblákban, panelekben, konténerekben és műszerboxokban működjenek.

Árajánlatkérés
Kategória:

Leírás

Úgy kerültek kialakításra, hogy meggátolják a nedvességet, illetve a kondenzációt, valamint hogy felfűtsék a környezetükben lévő levegőt. Ezen termékek standard hűtő ereje: 200-3000 W között terjed. Speciális kialakítást is meg lehet tervezni, amennyiben magasabb fűtőerőre van szükség.

A kontakt doboz védelem tipikusan IP65, de ATEX- es kialakítás is lehetséges (1-es és 2-es zónában II2G/D – Exde). Minden esetben biztonsági és kontroll szenzorok kerülnek beépítésre a fűtőtest összeszerelése során, az ügyfél kéréseitől függően, illetve a tanúsítvány által előírt követelmények figyelembe vételével. Minden anti-kondenzációs fűtőberendezés védőburokkal ellátott elektromos fűtőtestek (rozsdamentes 316Ti acélból készülnek)  használatával kerül legyártásra.

A kontakt doboz anyaga polikarbonát, amennyiben szabványos IP65-ös alkalmazásról van szó; illetőleg alumínium, amennyiben ATEX kivitelezésről van szó. A foglalatkeret, illetve védőháló galvanizált acél (szabványos kivitelezés) kivitelezésben, valamint rozsdamentes 304/316 acél (kérésre) használatával is legyártható.