Gyakornok foglalkoztatása a Szinimpex Kft-nél

A kedvezményezett neve: Szinimpex Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása a Szinimpex Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 3 307 080 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt befejezési dátuma: 2020. 12. 16.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2020-00248

A projekt tartalmának bemutatása: A Szinimpex Kft. a projekt keretében foglalkoztat egy fő gyakornokot kereskedelmi ügyintéző pozícióban.

A gyakornok foglalkoztatásával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az új munkaerő elsajátítsa az alapokat mind marketing, mind kereskedelem területén és magabiztossággal megállja helyét a munkaerőpiacon. Felvételével nő a humánerőforrás kapacitásunk, ami a termelés és az árbevétel növekedésével járhat, így versenyképességünket is növeli a konkurenciáinkkal szemben.

A gyakornoki idő alatt megfelelő szakmai tudást és gyakorlati felkészülést szerez kereskedelmi ügyintézőként ügyfelek fogadásával, kapcsolattartással, árajánlatok készítésével, megrendelések visszaigazolásával, díjbekérők kiküldésével, termékek csomagolásával és postázásával.

Továbbá marketing vonalon nagymértékű munkatapasztalatra tehet szert például grafikai munkák készítésével, hírlevelek szerkesztésével, webshop aktualizálásával, statisztikák készítésével, landing oldalak készítésével.

A támogatás keretében megvásárolt számítástechnikai és irodai eszközök közvetlenül szolgálják a gyakornok munkavégzéséhez szükséges tapasztalatok megszerzését, hozzájárulnak a pontos precíz munkavégzéshez.