Nagy öröm számunkra, hogy több éves együttműködést követően a 2019-es év elejétől kezdve a Szinimpex Kft. megkapta az ír kerámia infrákat gyártó Ceramicx Ltd. kizárólagos magyarországi forgalmazói jogát. Fontosnak tartottuk, hogy ellátogassunk a Ceramicx Ltd. írországi gyáregységébe és személyesen is megismerkedjünk a gyár vezetőségével, illetve megismerjük a gyártási folyamatokat .

Balról indulva: Patrick Wilson (Production Manager, Ceramicx Ltd), Frank Wilson (Managing Director, Ceramicx Ltd), Sinka Annamária (Owner, Commercial Manager, Szinimpex Kft), Kovács Szinisa (Owner, Managing Director, Szinimpex Kft), Liam Maddock (Electrical Engineer, Ceramicx Ltd), Timár Marietta (Foreign Trade Manager, Szinimpex Kft), Fodor Fruzsina (Marketing Manager, Szinimpex Kft), Rachel Harrington (Designer Marketing, Ceramicx Ltd)

Ceramicx fűtőelemek széleskörű felhasználhatósággal

A Szinimpex Kft elhivatott a kerámia infra fűtőbetétekkel történő új mérnöki-projektek lebonyolításában az ipar számos területén akár hő formázással, zsugorítással, ételek melegen tartására, festékbevonatok szárítására.

Két teljes napot töltöttünk tanulással a gyártónál annak érdekében, hogy jobban megismerjük a kerámia infravörös sugárzók, kvarcok, halogének működési elvét, majd ezt követően egyeztettük a folyamatban lévő projekteket, ahol kerámia infra felhasználásával fog történni a fűtés.

Közkedveltek a Ceramicx infrared fűtőelemek

Három évvel ezelőtt kezdtük el a Ceramicx termékeinek értékesítését Magyarországon. Mostanra küldetésünkké vált a kerámia infra technológia széles körű felhasználási területeinek a megismertetése, az értékesítés további növelése Magyarországon, valamint a szomszédos országokba történtő értékesítési csatornák kiépítése is. A Ceramicx kerámia infravörös sugárzó, kvarc sugárzó, halogén sugárzó termékek és kiegészítők teljes skálája a honlapunkon és a webshopunkban is megtalálható.

A Szinimpex kft. csapatának nagy örömére betekintést nyertünk a teljes gyártási folyamatba, a kerámia infrared sugárzók készítésétől a termékek csomagolásig.

Különleges az ír kultúra és csodás a környék

A Szinimpex Kft-nek ez volt az első látogatása Írországban, de nagyon reméljük, hogy hamarosan visszatérhetünk majd ebbe a csodálatos országba. Ízelítőt kaptunk az ír kultúra jellegzetességeiből, megcsodálhattuk az ír táj szépségeit, valamint megkóstolhattuk a tenger gyümölcseit is.

Megragadtuk a lehetőséget, hogy megismerjünk néhány ír kifejezést és megtanítottunk pár magyar szót is új barátainknak.

Az Ön cégénél is segítünk a költséghatékonyság javításában

Nagy lendülettel vágtunk bele a munkába hazaérkezésünket követően, hogy a jelenleg folyó projekteket sikeresen véghezvigyük, valamint újabb mérnöki-projektekbe kezdjünk akár a csomagolóipar, gumiipar, műanyagipar, autóipar területén. Továbbá megoldásokat tudunk biztosítani régi gépek/berendezések fűtéskorszerűsítésére is kerámia infra sugárzó felhasználásával, ami költséghatékonyabb és gyorsabb.

Hamarosan új honlappal fogunk jelentkezni, ahol még több információ, video és projekt leírás lesz található a Ceramicx termékeiről.

Ha szeretné megnézni a standard Ceramix infravörös fűtőbetéteket, akkor kattintson az alábbi linken!

Kerámia infra

Kvarc sugárzó

Ha egyedi megoldásra van szüksége, kérjen visszahívást az alábbi linken!

Kapcsolatfelvétel

Youtube csatornánk

Facebook